Canada, 2003, 90 min.
Regi:
Vincenzo Natali

Med:
David Hewlett, Andrew Miller, Andrew Lowery

Salg:
Senator International
T: +1 310 360 1441
F: +1 310 360 1447
info@senatorentertainment.com


Nothing
Nothing
Vincenzo Natalis debutfilm, den eksistensielle science fiction-thrilleren «Cube», ble en velfortjent kulthit. Nå har Natali satt seg fore å fundere enda mer på eksistensen, men i stedet for dystopisk spenning har han denne gang valgt å gå i en helt annen retning, nærmere bestemt den surrealistiske komedien!
«Nothing» lar seg vanskelig beskrive uten på forhånd å rive i stykker den overraskede gleden publikum ellers ville ha i møtet med dens høyst originale innhold. Men uten å røpe altfor mye kan vi fortelle at «Nothing» handler om to tapere: Dave, en arbeidsløs svekling, og Andrew, en agorafobisk reisebyråagent. De to deler en diger, nedslitt leilighet mellom to motorveier, og har trøbbel med det meste: jobben, damer og politiet. Lei av alt ønsker de seg bort fra alt - og får en dag mirakuløst ønsket oppfylt.Regissør
Vincenzo Natali har sin bakgrunn i animasjon. Han langfilmdebuterte med «Cube» (1997) som ble vist på Oslo Filmfestival. Deretter fulgte «Cypher» (2002). «Nothing» er hans tredje spillefilm.
Visningstider:
Torsdag, 27. nov 20:00 mange billetter ledig
[Cinema Neuf]

Fredag, 28. nov 19:00 mange billetter ledig
[Filmens Hus Tancred]

Søndag, 30. nov 21:00 få billetter ledig
[Filmens Hus Lillebil]


Offisiell site:
www.nothingmovie.com


Kinoer
Filmteatret
Klingenberg 2
Filmens Hus Tancred
Filmens Hus Lillebil
Cinema Neuf
Rockefeller