USA, 2002, 84 min.
Regi:
Deborah Dickson

Med:
Gore Vidal, Paul Newman, Susan Sarandon, Tim Robbins

Salg:
Films Transit International
T:
F:
info@filmstransit.com
www.filmstransit.com

The Education of Gore Vidal
The Education of Gore Vidal
Prisbelønnede Deborah Dickson har med The Education of Gore Vidal regissert et mesterlig portrett. En engasjerende film som gir en unik innsikt i livet til et av nåtidens store, litterære ikoner.
Gore Vidal har med et originalt, samfunnskritisk blikk over sitt hjemland, «The United States of Amnesia», alltid hatt en spesiell stemme i diskusjonene rundt amerikansk politikk. Selv om han flyttet til Italia for 30 år siden, har Vidal beholdt sitt kritiske blikk rettet vestover, og kanskje har han vært i stand til å se ting klarere fra et europeisk ståsted. Med romanen og teateret som sine viktigste våpen, har den karismatiske historikeren til enhver tid bevist sin vitalitet, i sitt arbeide med å skrive en mer sann versjon av historien.


Regissør
Deborah Dickson er flere ganger prisbelønnet for sine dokumentarfilmer, i tillegg til tre Oscar nominasjoner. Blant hennes tidligere filmer finner vi «For Frances Steloff: Memoirs of a Bookseller", «Lalee's Kin: Legacy of Cotton og «Ruthie and Connie: Every Room in the House». 
Visningstider:
Torsdag, 27. nov 15:00 mange billetter ledig
[Filmens Hus Lillebil]

Fredag, 28. nov 15:00 mange billetter ledig
[Filmens Hus Tancred]

Søndag, 30. nov 13:00 mange billetter ledig
[Filmens Hus Lillebil]Kinoer
Filmteatret
Klingenberg 2
Filmens Hus Tancred
Filmens Hus Lillebil
Cinema Neuf
Rockefeller