Japan, 2003, 95 min.
Regi:
Ryuichi Hiroki

Med:
Shinobu Terajima, Nao Ohmori, Tomoro Taguchi

Salg:
Gold View Co., Ltd.
T: +81 35 342 7267
F: +81 35 342 7268
goldkiyo@aol.com
www.goldview.co.jp

Vibrator
Vibrator
Ryuichi Hiroki er en av de viktigste stemmene i japansk film for tiden. Filmen er en adapsjon av Maria Akasakas kritikerroste roman med samme tittel.
Rei Hayakawa (Shinobu Terajima) er en frilansjournalist som ikke oppfyller kravene til en typisk japansk kvinne. Hun er en nervebunt som hører indre stemmer. Hun har vansker med å sove, sliter med spiseforstyrrelser og er litt for glad i alkohol. På St. Valentines-dagen treffer hun og faller for trailersjåføren Takatoshi (Nao Ohmori fra Ichi the Killer). Hun blir med ham på tur i den humpende og ristende lastebilen - vibrerende i takt med hennes indre urolige sjel. Vibrator er en enkel, stilren og vakker film som gir oss innblikk i en moderne kvinnes innerste vesen. En glimrende og annerledes roadmovie.


Regissør
Ryuichi Hiroki ble født i Japan, og har i mer enn to tiår vært en av landets ledende regissører innen den erotiske fantasysjangeren kjent som Pinku. Under et avbrekk fra filmmmediet i 1989 startet han et sjakkmagasin kalt «Shogi Journal». Blant hans over 30 filmer man hits som «Sadistic City» (93) og «800 Two Lap Runner» (94).
Visningstider:
Fredag, 21. nov 21:00 mange billetter ledig
[Filmens Hus Tancred]

Lørdag, 22. nov 21:00 mange billetter ledig
[Filmens Hus Lillebil]

Søndag, 23. nov 19:00 mange billetter ledig
[Klingenberg 2]


Gjester
Akira MorishigeKinoer
Filmteatret
Klingenberg 2
Filmens Hus Tancred
Filmens Hus Lillebil
Cinema Neuf
Rockefeller