Japan, 2003, 98 min.
Regi:
Yutaka Tsuchiya

Med:
Takayuki Hasegawa, Shiori Gechov, Akiko Ueda, Risako

Salg:
W-TV Office
yt_w-tv@st.rim.or.jp


Peep "TV" Show
Peep "TV" Show
En ung mann setter seg på fortauet på sitt favoritthjørne, plasserer en liten, gul boks foran seg og begraver hodet i jakken. Deretter blir han sittende. Boksen viser seg å inneholde et lite overvåkningskamera; vår venn har gjort voyeurisme til en livsstil. Og så, inn i kameralinsen og livet hans, kommer en ung, forvirret jente kledd i moteriktig gothic lolita-uniform. Disse to blir vår guide inn i en verden preget av en snodig fusjon av ekshibisjonisme, fremmedgjøring, avseksualisering, overvåkning og voyeurisme. En verden hvor unge mennesker foretrekker å kommunisere via mobiltelefoner og internett - fremfor ansikt til ansikt. En verden hvis verdensbilde og realitet er formet og diktert av hva TV-skjermene spyr ut av (des)informasjon.
Armert med små, lette DV-kameraer, legger regissør Tsuchiya seg tett opp mot linjen etablert av uavhengige videoproduksjoner som lystig blander grensene mellom fiksjon og dokumentar. Resultatet er et bemerkelsesverdig innsiktsfullt og tankevekkende videoportrett av en priviligert, men fragmentert og rotløs generasjon. Filmen vant kritikerprisen ved årets filmfestival i Rotterdam.


Regissør
Yutaka Tsuchiya ble født i Japan i 1966. Etter kortfilmen Identity? (1993) og to dokumentarer, What Do You Think of the War Responsibility of Emperor Hirohito? (1997) og The New God (1999), er Peep «TV» Show hans første spillefilm.
Visningstider:
Fredag, 19. nov 21:00 få billetter ledig
[Filmens Hus Lillebil]

Tirsdag, 23. nov 18:30 få billetter ledig
[Filmens Hus Lillebil]

Onsdag, 24. nov 18:00 mange billetter ledig
[Cinema Neuf]


Offisiell site:
www.peeptvshow.net


Kinoer
Cinema Neuf
Filmens Hus Lillebil
Filmens Hus Tancred
Filmteatret
Klingenberg 2
Klingenberg 3