Japan, 2004, 92 min.
Regi:
Satoshi Kon

Med:
Toru Emori, Aya Okamoto, Yoshiaki Umegaki, Shouzou Iizuka

Tokyo Godfathers
Tokyo Godfathers
Vi befinner oss i Tokyo rundt juletider. Tre hjemløse venner - en middelaldrende kar, en utagerende transvestitt og en ung jente - trasker rundt på jakt i byens søppel etter de viktigste tingene i livet: mat og varme. I stedet finner de en forlatt baby. Morsinstinktet blusser opp i transvestitten Hana, som overbeviser sin kumpaner om at de må ta vare på den lille over natten. Neste dag, med utgangspunkt i en nøkkel de fant sammen babyen, begir de seg ut på jakt etter barnets foreldre.
Regissør og manusforfatter Satoshi Kon har tidligere har deltatt på Oslo Filmfestival med psykothrilleren Perfect Blue. Denne gang har han derimot lagt skremselseffektene til side, og viser at han også bærer på et stort, bankende hjerte.

Regissør
Satoshi Kon (1963), studerte ved Musashi College of Arts. Han begynte først som tegneserietegner, men flyttet etter hvert over i animasjonsindustrien. Første langfilm var Perfect Blue (1997). Fulgt av Millennium Actress (2001), Tokyo Godfathers (2003) og TV-serien Paranoia Agent (2004).
Visningstider:
Fredag, 26. nov 20:00 mange billetter ledig
[Cinema Neuf]

Lørdag, 27. nov 18:45 mange billetter ledig
[Filmteatret]

Søndag, 28. nov 16:30 mange billetter ledig
[Filmens Hus Tancred]Kinoer
Cinema Neuf
Filmens Hus Lillebil
Filmens Hus Tancred
Filmteatret
Klingenberg 2
Klingenberg 3