USA, 2003, 110 min.
Regi:
Jim Fields, Michael Gramaglia

Med:
Johnny, Dee Dee, Tommy, Joey, Marky og Ritche Ramone, Christopher Ward, Lars Fredriksen, Joe Strummer, Debbie Harry, John Frusciante

Salg:
Films Transit International
janrofekamp@filmstransit.com
www.filmstransit.com

End of the Century: The Story of the Ramones
End of the Century: The Story of the Ramones
Et monument i historien om The Ramones, bandet fra Queens, New York, som skulle bli punkrocklegender. De svarte lærjakkene, med enkel rå punk, stormet fram fra undergrunnen og ble banebrytende inspirasjonskilder for punk og rock, først via den nye bølgen i Storbritannia på slutten av 70-tallet. Filmen følger bandets oppturer og nedturer. Musikk, dop og alkohol. Sjalusi og maktkamp. Filmen skildrer bandet fra starten og fram til Joey og Dees død. En blanding av unike arkivopptak inkludert tidligere ikke viste live- og studiosekvenser, og intervjuer med bandmedlemmer, familie, venner og fans. Et rått og ærlig musikkhistorisk dokument. Det er fortsatt uvisst hva som blir filmens skjebne, blant annet på grunn av uklarheter om opphavsrett. Se den nå!!

Regissør
Jim Fields og Michael Gramaglia debuterer som regissører med"End of the Century. Gramaglia kom i kontakt med, og ble etterhvert kjent med, The Ramones da han jobbet som manager. Fields har bakgrunn som grafisk designer og animatør. Begge er født i 1964.
Visningstider:
Lørdag, 20. nov 21:00 utsolgt!
[Filmens Hus Lillebil]

Søndag, 21. nov 20:00 utsolgt!
[Cinema Neuf]

Mandag, 22. nov 18:00 utsolgt!
[Filmens Hus Tancred]

Lørdag, 27. nov 21:00 utsolgt!
[Filmens Hus Lillebil]


Offisiell site:
www.endofthecentury.com


Kinoer
Cinema Neuf
Filmens Hus Lillebil
Filmens Hus Tancred
Filmteatret
Klingenberg 2
Klingenberg 3