USA, 2005, 103 min.
Regi:
Shane Black

Med:
Robert Downey Jr., Val Kilmer, Michelle Monaghan

KISS KISS, BANG BANG
KISS KISS, BANG BANG
Tidenes morsomste film noir! Regissør og manusforfatter Shane Black blander alskens klassiske noir-ingredienser med elementer fra Dødelig våpen-filmene og krydrer det hele med skarp og avvæpnende metahumor. Resultatet er en frisk og usedvanlig underholdende film, som også er godt hjulpet på vei av et minst like lekkert utseende.
Vår mann er Harry Lockhart – en småkjeltring vi første gang møter på vill flukt fra politiet. Han ramler tilfeldigvis inn på en film-audition og gir, inspirert av virkelighetens omstendigheter, en fantastisk leseprøve. Neste stopp Hollywood! Harry er filmverdenens nye, kommende gullgutt. Men skjebnen skal selvfølgelig spille ham flere puss. Harry dilter etter privatdetektiv «Gay Perry» Van Strike som research til en rolle, og det tar ikke lang tid før det ene liket etter det andre begynner å dukke opp. Og naturligvis kommer en vakker femme fatale inn i bildet etter hvert også. Bordet er dermed duket for action, humor og intriger i stor skala!


Regissør
Shane Black ble født i Pittsburgh, og studerte ved teater, film og tv-avdelingen på universitetet i California, Los Angeles. Han skrev manuset til Dødelig våpen (1987) kort tid etter endt utdannelse, og fulgte opp med Dødelig våpen 2 (1989), The Last Boy Scout (1991) og The Long Kiss Goodnight (1996). Kiss Kiss, Bang Bang er hans etterlengtede regidebut.
Visningstider:
Fredag, 18. nov 18:30 mange billetter ledig
[Eldorado 1]


Offisiell site:
www.kisskiss-bangbang.com