USA, 2005, 135 min.
Regi:
James Mangold

Med:
Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Ginnifer Goodwin, Shelby Lynne

WALK THE LINE
WALK THE LINE
En beretning om livet til Johnny Cash, en legende innen countrymusikken. Filmen tar for seg hans tidlige dager som guttunge hjemme i Arkansas frem til hans berømmelse med Sun Records i Memphis, og hans uforglemmelige konsert i fengselet i Folsom 1968.
Walk The Line redegjør for livet til Johnny Cash, med fokus på hans tidlige karriere, romansen med June Carter og reisen til toppen av countrymusikkscenen.
Historien om den unge Cash og hans kjærlighetsaffære med June Carter er regissert av James Mangold. Filmen er basert på Cash sine bøker Man in Black og Cash: The autobiography, den er resultat av syv års arbeid og er utviklet i tett samarbeid med Johnny Cash og June Carter Cash frem til deres død i 2003.
Filmens hovedroller spilles av Joaquin Phoenix (Gladiator) og Reese Witherspoon (Pleasantville). På imponerende vis tolker Phoenix og Witherspoon selv de berømte sangene i filmen. Johnny og June rakk å godkjenne skuespillerne før de døde. Resultatet er historien om The Man in Black – hans gitar, hans musikk og kvinnen som reddet hans liv.


Regissør
James Mangold har regissert filmer som Cop Land (1997), Girl Interrupted (1999), Kate & Leopold (2001) og Identity (2003).
Visningstider:
Mandag, 21. nov 18:00 mange billetter ledig
[Rockefeller]


Offisiell site:
www.walkthelinethemovie.com