USA, 2005, 89 min.
Regi:
Paul Provenza

Med:
Jason Alexander, Eddie Izzard, David Brenner, Rob Schneider

THE ARISTOCRATS
THE ARISTOCRATS
Det er den eldste og groveste vitsen i hele verden. Den blir aldri fortalt i offentlighet. Den er så stygg at ingen bortsett fra profesjonelle komikere har hørt den. Det er en privat spøk i komikermiljøet, som et hemmelig håndtrykk, så du har aldri hørt den før.
The Aristocrats inneholder ingen nakenscener, ingen sex og ingen vold. Det er allikevel en av de mest sjokkerende filmene du noen gang vil se. Pust dypt inn. Profesjonelle komikere prøver å overgå hverandre med de styggeste og jævligste verbale bildene de kan spytte ut. Du vil høre beskrivelser som vil sitte igjen hos deg i resten av ditt liv, enten du vil eller ikke.
Filmen er skitten, vill og hysterisk morsom. I denne dokumentaren forteller over 100 av dagens beste komikere sin egen versjon av den samme vitsen, eller prøver å forklare hvorfor denne vitsen er en så stor suksess. Medvirkende er blant andre Drew Carey, Bob Saget, Whoopi Goldberg, Eddie Izzard, Robin Williams, Jason Alexander, Chris Rock, Carrie Fisher, Andy Dick, Jon Stewart, Eric Cartman og mange flere.
Må sees! Salen vil riste av latter, og regn med at denne spesielle kvelden vil by på overraskelser.


Regissør
Paul Provenza er født og oppvokst i New York City. Provenza er mest kjent for humorproduksjoner, og har skrevet, produsert og framført kritikerroste oppsetninger. Han har også gjort mange TV-opptredener.
Visningstider:
Mandag, 21. nov 21:15 mange billetter ledig
[Rockefeller]


Offisiell site:
www.thearistocrats.com