USA/United Kingdom, 2005, 91 min.
Regi:
Miranda July

Med:
John Hawkes, Miranda July, Miles Thompson, Brandon Ratcliff

ME AND YOU AND EVERYONE WE KNOW
ME AND YOU AND EVERYONE WE KNOW
Me and You and Everyone We Know er en poetisk observerende og fengslende film om en skjør kontakt mellom mennesker i en moderne og isolerende verden. Christine Jesperson (Miranda July) er en ensom kunstner og pensjonistdrosjesjåfør som søker å oppnå kontakt med Richard Swersey (John Hawkes), tobarns far og skoselger som nylig er blitt singel. Som tittelen antyder, handler filmen også om en hel rekke karakterer knyttet til hovedkarakterene på forskjellige vis, og resultatet er et nydelig innblikk i en verden de fleste vil kunne kjenne seg igjen i og som man uansett vil huske lenge.
Hemmelige impulser, humor, romantikk og mange sprøe overraskelser fyller filmen.
Filmen har allerede vunnet ni priser i år, inkludert Caméra d’Or på Cannes Film Festival. Miranda July er en av årets beste nykommere. Hun er allerede veletablert som performance- og videokunstner, en av hennes videoer er med i Astrup Fearnleys utstilling Uncertain States Of America.
Miranda July er en av festivalens gjester.


Regissør
Miranda July, født i Vermont i 1974, er performance-, lyd- og videokunstner bosatt i Los Angeles. Hennes kortfilm Nest of Tens ble vist på Whitney museums Biennial i 2002, og hun har skrevet noveller for The Paris Review og The Harvard Review. Me You and Everyone We Know er hennes spillefilmdebut.
Visningstider:
Torsdag, 24. nov 18:50 mange billetter ledig
[Filmens Hus Tancred]

Lørdag, 26. nov 16:00 mange billetter ledig
[Filmens Hus Tancred]

Søndag, 27. nov 21:00 mange billetter ledig
[Eldorado 2]


Offisiell site:
www.meandyoumovie.com

Gjester
Miranda July