Film&Kino Stockfleth's Norsk Filminstitutt Bodin Oslo Kinomatografer First Hotels Dagsavisen smuglesning.no Glitch Productions Svein Kvamme This Way Design

MISTER LONELY

Kultregissøren Harmony Korine er endelig tilbake med en film som er fabelaktig, i ordets rette forstand. En Michael Jackson imitator som bor i Paris møter Marilyn Monroe og blir med henne til en liten bygd i Skottland. Bygda er full av imitatorer som har valgt å flykte fra realitetene og leve som noen andre. Å imitere blir en flukt fra ensomheten, men den virkelige verden er en stadig trussel. Samtidig, i en jungel i Latin Amerika, møter vi misjonæren Father Umbrillo (Werner Herzog) som blir vitne til et mirakel. Tilsynelatende uavhengige av hverandre skaper de to historiene et varmt, humoristisk, trist og ærlig portrett av identitet, ensomhet, kjendiser og flygende nonner.

Regissør

Harmony Korine har regissert filmene Gummo (1997) og dogmefilmen Julien Donkey-boy (1999), begge vist på OIFF. Han skrev manuset til Larry Clarks Kids (1995) og Ken Park (2002). Han har også laget dokumentarfilmer, musikkvideoer, inkl. til Sonic Youths Sunday. Harmony Korine er også forfatter og billedkunstner.


VISNINGER

Torsdag, 22. nov 18:00 [Eldorado 1] mange bill. igjen
Lørdag, 24. nov 17:30 [Filmens Hus Tancred] Kjøp i luka på Filmens Hus mange bill. igjen
Søndag, 25. nov 18:30 [Eldorado 1] mange bill. igjen

INFO

Originaltittel:
MISTER LONELY

United Kingdom/France/Ireland2007 , 112 min.

Regi: Harmony Korine

Med: Diego Luna, Samantha Morton, Werner Herzog