Film&Kino Stockfleth's Norsk Filminstitutt Bodin Oslo Kinomatografer First Hotels Dagsavisen smuglesning.no Glitch Productions Svein Kvamme This Way Design

MANDA BALA - SEND A BULLET

Bli med til Brasil og opplev helt andre ting enn karneval, fotball og strender. Korrupsjon, kidnappinger og plastiske operasjoner er blitt dagligdags. En froskefarm som brukes til omfattende hvitvasking av penger er utgangspunktet for en historie der de rike stjeler fra de fattige og de fattige stjeler tilbake fra de rike.
Ved å la alle, fra kidnapperne til deres ofre, komme til orde, danner Manda Bala et skremmende portrett av en hel industri bygget på korrupsjon. Gjennom fantastiske bilder skaper den en fryktelig kontrast mellom hva vi ser og hva vi blir fortalt. Full av fantastisk brasiliansk musikk, og uvanlig i sin bruk av visuelle effekter. Resultatet er blitt en grensesprengende dokumentarfilm.
Filmen vant prisen både for beste foto og beste dokumentarfilm ved årets Sundance festival.
Regissør Jason Kohn vil være til stede under festivalen.

Regissør

Jason Kohn ble født i New York, USA i 1979. Han har tidligere jobbet som assistent for Erroll Morris på blant annet The Fog of War. 23 år gammel sluttet han i jobben, reiste til Brasil og begynte på Manda Bala. Etter 4 1/2 års arbeid hadde den sin verdenspremiere på Sundance Film Festival i januar.

Offisiell site:
www.mandabala.com

VISNINGER

Fredag, 16. nov 20:45 [Filmens Hus Tancred] Kjøp i luka på Filmens Hus visninger ferdig
Lørdag, 17. nov 18:00 [Filmens Hus Tancred] Kjøp i luka på Filmens Hus visninger ferdig
Fredag, 23. nov 18:00 [Filmens Hus Tancred] Kjøp i luka på Filmens Hus mange bill. igjen

INFO

Originaltittel:
MANDA BALA - SEND A BULLET

Brazil/USA2007 , 85 min.

Regi: Jason Kohn

Med: Jason Kohn