Film&Kino Stockfleth's Norsk Filminstitutt Bodin Oslo Kinomatografer First Hotels Dagsavisen smuglesning.no Glitch Productions Svein Kvamme This Way Design

THE WILD SQUAD

En skopusser og en drosjesjåfør i utkanten av Mexico City har en eneste drøm, nemlig å delta i den meksikanske rodeoen. Reinaldo pusser sko fra morgen til kveld og drømmer om en dag å kjøpe en hvit hest. José Alfredo på sin side sliter med alkohol og vil ri en okse for å bevise for seg selv og de rundt seg at han har mer å tilby. For å oppfylle drømmen starter de et amatørlag, The Wild Squad, som utfordrer profesjonelle til dyst. Med et mildt sagt dårlig utgangspunkt er veien lang men viljen sterk.
Denne dokumentaren er nok et bevis på at hverdagsdramaet ofte overgår fiksjonen og at det er den virkelige verden som byr på ektefølte historier om drømmer som oppfylles, mens andre faller i grus.

Regissør

Gustavo Gamou (f. 1977, i Uruguay). Han flyttet til Mexico i 2000. La Palomilla Salvaje er hans første langfilm, og ble tatt ut til Critic's Week i Cannes.

VISNINGER

Torsdag, 22. nov 17:00 [Filmens Hus Lillebil] Kjøp i luka på Filmens Hus mange bill. igjen
Fredag, 23. nov 17:30 [Filmens Hus Lillebil] Kjøp i luka på Filmens Hus mange bill. igjen
Søndag, 25. nov 20:00 [Filmens Hus Lillebil] Kjøp i luka på Filmens Hus mange bill. igjen

INFO

Originaltittel:
LA PALOMILLA SALVAJE

Mexico2007 , 55 min.

Regi: Gustavo Gamou

Med: Reinaldo Cruz, José Alfredo Jiménez