Film&Kino Stockfleth's Norsk Filminstitutt Bodin Oslo Kinomatografer First Hotels Dagsavisen smuglesning.no Glitch Productions Svein Kvamme This Way Design

You need to upgrade your Flash Player to view this content. Download here...

THE DARJEELING LIMITED

I regissør Wes Andersons nye film The Darjeeling Limited legger tre brødre som ikke har snakket sammen på et år ut på en togreise over det indiske kontinentet med planer om å finne seg selv og forsones med hverandre - å bli brødre igjen slik de en gang var. Deres «åndelige søken» kommer imidlertid kraftig ut av kurs (takket være hendelser som involverer smertestillende midler, indisk hostesaft og pepperspray), og de ender opp alene midt i ørkenen med elleve kofferter, en printer og en lamineringsmaskin. I dette øyeblikk starter en ikke planlagt ny reise. Owen Wilson, Adrian Brody og Jason Schwartzmann er stjernene i denne filmen om eventyr og vennskap.

Regissør

Wes Anderson debuterte som manusforfatter og regissør med den prisbelønte Bottle Rocket (1996). Siden har han laget underfundige tragikomedier som Rushmore (1998), The Royal Tenenbaums (2001) og The Life Aquatic with Steve Zissou (2004).

VISNINGER

Torsdag, 15. nov 18:30 [Eldorado 5] utsolgt!
Torsdag, 15. nov 18:35 [Eldorado 4] utsolgt!

INFO

Originaltittel:
THE DARJEELING LIMITED

USA2007 , 91 min.

Regi: Wes Anderson

Med: Owen Wilson, Adrien Brody, Jason Schwartzman

Se trailer