Film&Kino Stockfleth's Norsk Filminstitutt Bodin Oslo Kinomatografer First Hotels Dagsavisen smuglesning.no Glitch Productions Svein Kvamme This Way Design

You need to upgrade your Flash Player to view this content. Download here...

JUNO

Juno ble omtalt som en av de beste filmene på årets filmfestival i Toronto, hvor den ble en stor publikumsfavoritt. 16 år gamle Juno er vittig og skarp, har sin egen stil og bryr seg lite om hva andre mener. Under hennes tøffe ytre skjuler det seg imidlertidig en tenåringsjente som bare prøver å finne ut av livet. Når hun uventet blir gravid med sin bestevenn, begir hun seg ut på leting etter par som kan ta seg av barnet. Valget faller på et velstående og tilsynelatende passende par, men begivenhetenes gang tar en uventet vending. Dette er en film om tenåringsjenter som blir voksne for raskt, og om 30 år gamle menn som ikke vil bli voksne. Kritikerroste Ellen Page fikk sitt gjennombrudd i Hard Candy, og med innsatsen i Juno bekrefter hun sin stjernestatus. Filmen ble nylig belønnet med prisen for beste film under filmfestivalen i Roma i oktober.

Regissør

Kanadisk-fødte Jason Reitman er skuespiller, skribent, produsent og regissør. Reitmans første spillefilm, satiren Thank You For Smoking fra 2005 ble nominert til Golden Globe og ble prisvinner i Toronto. Årets Juno er en ny suksesskomedie.

VISNINGER

Søndag, 18. nov 21:10 [Eldorado 1] visninger ferdig
Onsdag, 21. nov 21:00 [Eldorado 3] visninger ferdig

INFO

Originaltittel:
JUNO

USA2007 , 92 min.

Regi: Jason Reitman

Med: Ellen Page, Michael Cera, Jennifer Garner

Se trailer