Film&Kino Stockfleth's Norsk Filminstitutt Bodin Oslo Kinomatografer First Hotels Dagsavisen smuglesning.no Glitch Productions Svein Kvamme This Way Design

You need to upgrade your Flash Player to view this content. Download here...

GONE BABY GONE

Gone Baby Gone, Ben Afflecks sterke regidebut, er basert på en novelle av den kritikerroste forfatteren Dennis Lehane, som også sto bak Mystic River. En 4 år gammel jente forsvinner på mystisk vis og en intens etterforskning settes i gang. Et ungt privatetterforskerpar (Casey Affleck og Michelle Monaghan) hyres inn for å se nærmere på forsvinningssaken, og oppdager raskt at ingenting er som det ser ut som. Etter hvert som etterforskningen skrider frem, blir de nødt til å risikere alt; forholdet seg i mellom, og eget liv for å finne den savnede lille jenta. I tillegg til å være en spennende og uforutsigbar thriller, retter Gone Baby Gone et kritisk søkelys mot medier, nasjonalstolthet og felleskapsmyten i USA.

Regissør

Ben Affleck, født i 1972 i USA, er mest kjent som skuespiller. Sammen med Matt Damon vant han Oscar for beste filmmanus for Gus Van Sants Good Will Hunting (1997). Gone Baby Gone er Afflecks regidebut.


VISNINGER

Fredag, 16. nov 21:00 [Eldorado 1] mange bill. igjen
Lørdag, 17. nov 18:30 [Eldorado 2] mange bill. igjen

INFO

Originaltittel:
GONE BABY GONE

USA2007 , 114 min.

Regi: Ben Affleck

Med: Casey Affleck, Michelle Monaghan, Morgan Freeman, Ed Harris

Se trailer