Film&Kino Stockfleth's Norsk Filminstitutt Bodin Oslo Kinomatografer First Hotels Dagsavisen smuglesning.no Glitch Productions Svein Kvamme This Way Design

IN SEARCH OF A MIDNIGHT KISS

En bekymringsløs og komisk, men også følsom, sjarmerende fortelling om kjærlighet, sex og moderne romanse en nyttårsaften i Los Angeles. En smådeprimert ung mann på 29 år (Scoot McNairy) har nylig flyttet til byen etter sitt verste år noen sinne, og han har ingen date eller konkrete planer med nyttårsaften annet enn å låse seg inne og late som fjoråret ikke eksisterte. Men bestekameraten hans Jacob, insisterer på at at han skal legge inn en kontaktannonse på nettet. På denne måten møter han Vivian (Sara Simmonds), en ung kvinne med sterke meninger og et brennende behov for å ha en mann ved sin side på nyttårsaftenen. Vi blir med på deres ferd gjennom L.A´s gater, filmet i nydelig svart/hvitt. Årets beste amerikanske independentfilm?

Regissør

In Search of a Midnight Kiss er regissør Alex Holdridge tredje spillefilm. Han har tidligere laget Wrong Numbers (2001) og Sexless (2003), som begge har vunnet publikumspriser på filmfestivaler i Holdridges hjemland USA. Holdrige har skrevet manuset til alle sine filmer.


VISNINGER

Lørdag, 17. nov 21:15 [Filmens Hus Tancred] Kjøp i luka på Filmens Hus mange bill. igjen
Søndag, 18. nov 16:00 [Filmens Hus Tancred] Kjøp i luka på Filmens Hus mange bill. igjen

INFO

Originaltittel:
IN SEARCH OF A MIDNIGHT KISS

USA2007 , 90 min.

Regi: Alex Holdridge

Med: Scoot McNairy, Sara Simmonds, Brian McGuire