Film&Kino Stockfleth's Norsk Filminstitutt Bodin Oslo Kinomatografer First Hotels Dagsavisen smuglesning.no Glitch Productions Svein Kvamme This Way Design

COCHOCHI

De to unge regissørdebutantene av Cochochi fikk i september Diesel Discovery Award (samme som Joachim Trier for Reprise ifjor) ved filmfestivalen i Toronto. Cochochi er nok en bekreftelse på den nye gode filmbølgen fra Mexico.
I Sierra Tarahumara nordvest i Mexico bor brødrene Evaristo og Tony. De får i oppdrag av bestefaren å frakte medisiner til en landsby langt borte. Når de kommer til et juv de ikke klarer å passere mister de hesten de har tyvlånt. I et mislykket forsøk på å finne den, mister de også hverandre.
Med dramatisk nerve, strålende bilder og et observerende blikk forteller filmen ikke bare historien om de realiteter som truer samfunnet. Den er også en vakker historie om den enkle, naive barndommen.

Regissør

Israel Cárdenas, født i Mexico, har studert kommunikasjon og regissert flere musikkvideoer og kortfilmer gjennom sitt selskap Blueberry Films.

Laura Amelia Guzmán, født i Den Dominikanske Republikk, er fotograf og har studert film på Cuba. Cochochi er Guzmán og Cárdenas' felles regidebut.

VISNINGER

Fredag, 16. nov 18:30 [Eldorado 1] mange bill. igjen
Lørdag, 17. nov 18:00 [Eldorado 3] mange bill. igjen
Søndag, 18. nov 18:30 [Eldorado 2] mange bill. igjen

INFO

Originaltittel:
COCHOCHI

Mexico2007 , 87 min.

Regi: Israel Cárdenas, Laura Amelia Guzmán

Med: Evaristo Lerma Torres, Luis Antonio Lerma Torres