Film&Kino Stockfleth's Norsk Filminstitutt Bodin Oslo Kinomatografer First Hotels Dagsavisen smuglesning.no Glitch Productions Svein Kvamme This Way Design

ROOTS TIME

Bli med til Jamaica! Og da snakker vi om en landsbygd milevis fra storbyen. Dette er en herlig annerledes road movie, som presenterer oss for det ekte Jamaica. Vi er passasjerer hos Jah Bull og Bamboo, to vaskeekte rastafarier, som driver en platebutikk på hjul. De diskuterer alt fra kattespising, damer og heksedoktorer. Parallelt får vi høre radioprogrammet til Farmer Roots, som gir oss et innblikk i religionen, politikken og livet til jamaicanere. Og så er det selvfølgelig musikken da, et unikt reggae soundtrack.
Roots Time er et usminket, morsomt og viktig møte med en kultur du kanskje trodde du visste noe om. Dette er ingen turistfilm; dette er ekte vare.
«I love the movie» - Junior Marvin

Regissør

Silvestre Jacobi (f. 1978) er en argentinsk regissør som har studert film i New York. Han har tidligere laget dokumentaren Candombe (2001). Roots Time vant pris for beste film ved Portobello Filmfestival og er Jacobis andre film.

VISNINGER

Søndag, 18. nov 16:30 [Filmens Hus Lillebil] Kjøp i luka på Filmens Hus mange bill. igjen
Mandag, 19. nov 21:30 [Filmens Hus Lillebil] Kjøp i luka på Filmens Hus mange bill. igjen
Søndag, 25. nov 21:30 [Filmens Hus Lillebil] Kjøp i luka på Filmens Hus mange bill. igjen

INFO

Originaltittel:
ROOTS TIME

Argentina/Jamaica2007 , 77 min.

Regi: Silvestre Jacobi

Med: Llewelyn Samuda, Woolton Harrison, Louis Christie, Brenda Finlayson