Film&Kino Stockfleth's Norsk Filminstitutt Bodin Oslo Kinomatografer First Hotels Dagsavisen smuglesning.no Glitch Productions Svein Kvamme This Way Design

I´M A CYBORG BUT THAT´S OK

Etter hevntrilogien, gjør regissør Park Chan-Wook en helomvending med en kjærlighetshistorie. Hovedpersonen Young-goon (Su-jeong Lim, sist sett i A Tale of Two Sisters) er overbevist om at hun er en kyborg, og havner derfor på en psykiatrisk klinikk. Her treffer hun den kleptomane medpasienten Il-sun Park (Den sør-koreanske popstjernen Rain). Klarer han å få henne til å innta mat i stedet for å slikke batterier? Og hvor går grensen mellom det Young-goon opplever og det som virkelig skjer? Regissør Parks vilje til å eksperimentere er fremdeles til stede. Filmen fikk Alfred Bauer-prisen på filmfestivalen i Berlin tidligere i år, en pris som tildeles en film som åpner opp for nye perspektiver i filmkunsten.


Regissør

Park Chan-Wook fra Seoul, Sør-Korea, manusforfatter og regissør. Sympathy for Mr. Vengeance (2002), Oldboy (2003) og Sympathy for Lady Vengeance (2005). Oldboy fikk Juryens spesialpris i Cannes i 2003.


VISNINGER

Mandag, 19. nov 18:30 [Eldorado 2] visninger ferdig
Fredag, 23. nov 18:00 [Eldorado 2] mange bill. igjen
Lørdag, 24. nov 18:00 [Eldorado 1] mange bill. igjen

INFO

Originaltittel:
SAIBOGUJIMAN KWENCHANA

Korea, South2006 , 105 min.

Regi: Chan-wook Park

Med: Su-jeong Lim, Rain, Hie-jin Choi