Film&Kino Stockfleth's Norsk Filminstitutt Bodin Oslo Kinomatografer First Hotels Dagsavisen smuglesning.no Glitch Productions Svein Kvamme This Way Design

INTO THE WILD

22 år gamle Christopher McCandless (Emile Hirsch) var akkurat ferdig med college og hadde en lovende fremtid foran seg. Han valgte å reise ut i villmarken på jakt etter eventyr. Var Christopher McCandless en heroisk eventyrer eller en naiv idealist, en fryktløs risikotaker eller en tragisk figur som sliter for å finne den hårfine balansen mellom menneske og natur?

Hver milepæl på reisen er vevd inn i Sean Penns filmatisering av Jon Krakauers populære bestselger, Into The Wild, som er basert på en sann historie. Sean Penn har brukt det siste tiåret til å få Christophers foreldre til å støtte en filmatisering. Resultatet er en av årets store priskandidater, spesielt for Sean Penn, og et stort gjennombrudd for unge Emil Hirsch som skuespiller. Filmen er eksepsjonelt vakkert fotografert av Eric Gautier og musikken er laget av Eddie Vedder. Årets avslutningsfilm.



Regissør

Sean Penn debuterte som regissør med The Indian Runner (1991) og fulgte opp med The Crossing Guard (1995) og The Pledge (2001).


Offisiell site:
www.intothewild.com

VISNINGER

Torsdag, 22. nov 20:30 [Eldorado 1] mange bill. igjen
Søndag, 25. nov 20:30 [Filmens Hus Tancred] Kjøp i luka på Filmens Hus mange bill. igjen

INFO

Originaltittel:
INTO THE WILD

USA2007 , 140 min.

Regi: Sean Penn

Med: Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Jena Malone, Catherine Keener, Vince Vaughn